Etusivu » Turvallisuus » SPR ensiapukoulutukset osana yrityksen työturvallisuutta
Sponsoroitu

Ensiapukoulutus on tärkeä osa yrityksen työturvallisuutta ja ensiapuvalmiutta. Ensiapukoulutus toimii lisäksi tapaturmia ennaltaehkäisevänä herättäjänä työyhteisössä, kun kurssilla käydään läpi työpaikan erilaisia riskitilanteita. 

Punainen Risti Ensiapu järjestää avoimien yleisökurssien lisäksi räätälöityjä kursseja yrityksille ja organisaatioille ympäri Suomen. Ensiapukoulutuksen voi suorittaa lähikoulutuksena tai webinaari-, verkko- tai yhdistelmäkoulutuksena. 

Kaikkien koulutustemme yhteisenä tavoitteena on vahvistaa työpaikkojen ensiapuvalmiutta, ja että jokaisella työpaikalla olisi ensiaputaitoisia ihmisiä. 

Sertifioidut koulutukset laadun varmistajana  

Punaisen Ristin ensiapukurssit ovat henkilösertifioituja koulutuksia, joka tarkoittaa, että koulutusten laadun arvioinnista vastaa kolmas osapuoli. Sertifioinnin avulla varmistetaan laadukkaat ja tasalaatuiset koulutukset ympäri Suomen. 

Koulutuksista myönnettävät pätevyystodistukset ovat voimassa kolme vuotta kerrallaan. Ensiaputaitoja on hyvä kerrata säännöllisesti, jotta tiedot ja taidot pysyvät ajan tasalla. 

Ensiapukurssit lähikoulutuksena 

Lähikoulutuksessa osallistujat pääsevät kehittämään ensiaputaitojaan teorian ja käytännön harjoitteiden avulla, ja ne voidaan toteuttaa joko työpaikan tarjoamissa tiloissa tai Punainen Risti Ensiavun omissa koulutustiloissa. 

Lähikoulutuksissa huomioimme alueelliset terveysturvallisuussuositukset ja käytämme maskeja. Toivomme, että kursseille saavutaan vain terveenä, jotta koulutukseen osallistuminen on turvallista kaikille. 

Webinaari- ja verkkokoulutukset ovat terveysturvallinen vaihtoehto 

Perinteisen lähikoulutuksen lisäksi ensiapukoulutuksen voi suorittaa myös webinaari-, verkko- tai yhdistelmäkoulutuksena. Nämä uudet suoritusmuodot tarjoavat joustavan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon ensiaputaitojen harjoitteluun työn ohella. 

Verkossa suoritettavat ensiapukoulutukset mahdollistavat koulutuksen suorittamisen mistä tahansa, missä on toimiva verkkoyhteys. Verkkokoulutuksissa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia digitaalisia opetusmenetelmiä, kuten videoita, animaatioita ja pohdintatehtäviä. 

SPR ensiavun koulutusohjelmat 

Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmiin kuuluvat 

  • SPR Hätäensiapukurssi 4 t® 
  • SPR Hätäensiapukurssi 8 t® 
  • SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t) 
  • SPR Ensiapukurssi EA 2® (8 t) 

Kaikki kurssit ovat räätälöitävissä yritysten omien tarpeiden mukaan. Näin koulutusten suunnittelussa voidaan huomioida työpaikan mahdolliset erityistarpeet parhaan hyödyn saavuttamiseksi. 

SPR Turvapassi® työpäivän turvaksi 

Koulutustarjontaamme kuuluu myös SPR Turvapassi® -koulutus, joka on työpaikoille suunnattu ensiapu- ja turvallisuuskoulutus. Koulutus sisältää hätäensiavun perusteet, sekä työ- ja paloturvallisuusosaamisen vahvistamisen. Koulutuksessa käydään läpi työpaikan riskitilanteita ja niihin varautumista, toimintaa erilaisissa uhkatilanteissa, sekä alkusammutustoimia. 

SPR Turvapassin tarkoituksena on edistää niin yrityksen tai toimipisteen henkilöstön, kuin asiakkaiden turvallisuutta.  

Tutustu lisää 

Tutustu SPR ensiapukoulutusten eri suoritusvaihtoehtoihin ja pyydä tarjous omalle työpaikallesi. Voit myös tilata suoraan SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuskoodeja henkilöstöllesi. 

Ensiapukoulutus työyhteisöllesi?

Tutustu ja ota yhteyttä

Ensiapukoulutus.fi
Asiakaspalvelu p. 040 864 3559 
[email protected] 

Olemme osa Punaisen Ristin liikettä 

Olemme yhteiskunnallinen yritys, joka laittaa hyvän kiertämään. Tuottomme käytetään Suomen Punaisen Ristin kotimaan auttamistoimintaan meidän kaikkien hyväksi. 

Next article