Glögi resepti
Joulu
Glögiresepti x 3 – Klassikkojuoma kotikeittiössä
Iltojen kylmentyessä kuuma glögi lämmittää ja tuo joulufiilistä. Parhaimmalta glögi maistuu itse tehtynä. Mahdollisuuksia glögin tuunaamiseen on loputtomia, ja pienillä muokkauksilla, kuten mausteiden vaihtelulla, saa aikaan helppoja ja herkullisia uusia juomia.
Juhlapyhät
Vinkit vaaleanpunaiseen ystävänpäivään
Helmikuussa aurinko alkaa taas paistamaan ja rakkauden juhla lähestyy. Ystävänpäivää voi juhlia kaikki, siviilisäädystä riippumatta. Tätä ihanaa vaaleanpunaista juhlaa voi viettää nii perheen, rakkaan kuin ystävien kesken.
haiden-jarjestaminen-budjetilla-persoonalliset-haat
Häät
Häiden järjestäminen – Meidän näköiset häät
Ikimuistoiset hääjuhlat ovat jokaisen avioliittoa suunnittelevan pariskunnan toivelistalla. Silti jopa räväkätkin pariskunnat päätyvät usein perinteiseen hääjuhlaan.
Kesä
Raparperista on moneksi – unohda iänikuinen piirakka
Happamanmakea raparperi on yksi ensimmäisiä avomaan vihanneksiamme, ja sen herkullisesta ja runsaasta sadosta saadaan yleensä nauttia jo toukokuun alkupuolella. Raparperista on moneksi, siksi kannattaakin poimia herkulliset reseptit talteen.
savulohikakku-voileipakakku
Reseptit
Resepti: Trendikäs savulohikakku
Voileipäkakku on juhlien ikisuosikki - poimi talteen trendikkään savulohikakun resepti. Voimme taata, että tämä herkku vie vieraiden kielet mennessään ja tätä ei jää muruakaan jäljelle.