Sisältöä, joka liikuttaa - Talous ja koti

Sisältöä, joka liikuttaa

Mediaplanet on kansainvälinen media-alan toimija, joka toimii 14 eri maassa ja kahdella mantereella. Euroopassa olemme suurin sisältömarkkinointiin erikoistunut yritys. Suomessa meillä on yli viidentoista vuoden kokemus sisältömarkkinoinnista ja tuotamme vuodessa noin 80 kampanjaa, jotka ilmestyvät niin printissä, digissä kuin sosiaalisessa mediassa.

Tarjoamme lukijoillemme oivaltavaa ja koulutuksellista sisältöä heitä kiinnostavista aiheista. Sivusto kokoaa ajankohtaisia uutisia ja inspiraatiota vapaa-aikaan, kotiin ja talouteen liittyen. Alan asiantuntijat ja tunnetut henkilöt antavat vinkkejä aina kodin turvallisuudesta lemmikkien hoitoon ja säästämiseen asti.

Tuottamamme sisältömarkkinointi tekee brändin rakentamisesta helppoa yrityksille, jotka haluavat profiloitua suunnannäyttäjinä omalla alallaan.

Kiinnostaako yhteistyö Mediaplanetin kanssa?

Ota yhteyttä laittamalla viestiä osoitteeseen toimitus@mediaplanet.com tai soita numeroon 050 552 6877. Lisätietoa: mediaplanet.com

Kaikki sivustomme

KansanterveysTalous ja kotiBusinessopasRakennammeIlmastonmuutosinfoKehittyvät kaupungitNjut av livet

Seuraa meitä Facebookissa! Saadaksesi lisää ajankohtaisia uutisia ja inspiraatiota vapaa-aikaan, kotiin ja talouteen liittyen.