Etusivu » Juhlat » Vinkit vaaleanpunaiseen ystävänpäivään
Juhlapyhät

Vinkit vaaleanpunaiseen ystävänpäivään

Ystävänpäivää voi viettää nii rakkaan kuin ystävien kesken. Kuvat: Unsplash

Helmikuussa aurinko alkaa taas paistamaan ja rakkauden juhla lähestyy. Ystävänpäivää voivat juhlia kaikki, siviilisäädystä riippumatta. Tätä ihanaa vaaleanpunaista juhlaa voi viettää niin perheen, rakkaan kuin ystävien kesken.

Suomessa juhlaa on yleisemmin juhlittu nimeomaan ystävien juhlana, ja vasta viime vuosina amerikkalainen tapa juhlia puolison kanssa on alkanut yleistyä. Kokosimme yhteen ihanat vinkit, jotka sopivat mihin tahansa juhlaan!

Kukat kuuluvat ystävänpäivään

Kuvassa krysanteemi (vas.), tulppaani ja pioni. Kuvat: Unplash

Kukat tuovat ihanaa tunnelmaa ja ovat klassinen tapa osoittaa rakkautta toista ihmistä kohtaan. Kukkakaupat kokoavat näyttäviä, valmiita kimppuja, mutta omiakin asetelmia on helppo luoda vain parista lajikkeesta.

Mikäli haluat itse luoda oman asetelman tai kimpun kukkia, suosittelemme käyttämään muun muassa tulppaaneita ja krysanteemeja, jotka ovat näyttäviä kukkia. Ihanan asetelman saa yhdistelemällä kukkia valkoisen, vaaleanpunaisen ja punaisen sävyissä. Täydellisen loppusilauksen antaa vielä esimerkiksi eukalyptuksen oksa tai muu vihreä elementti.

Spa-hetki kodin seinien sisällä

Kuvat: Unplash

Kodin ulkopuolelle ei tarvitse lähteä edes hemmottelua kaipaavat. Rentouttava kylpylän tunnelma syntyy helposti kynttilöistä, rauhallisesta musiikista ja hetkestä ilman kiirettä.

Valitse tuotteet, joita haluat käyttä ja asettele ne valmiiksi esille. Sulje kylpyhuoneen ovi, ja nauti rauhassa. Mikäli omistat saunan tai kylpyammeen, tuo se viiimeisen silauksen rentouttavaan iltaan.

Mikäli vietät spa iltaa yksin, voi seurana toimia rentouttava äänikirja. Monista palveluista löytyy lyhyitä tarinoita, jotka sopii hyvin yhden illan aikana kuunneltavaksi ja ovatkin siksi aivan ihana seura ystävänpäiväksi.

Samppanja ja mansikat – mikä täydellinen yhdistelmä

Kuvat: Delish ja Unplash

Herkullinen mansikka mimosa syntyy hetkessä. Tämä drinkki sopii täydellisesti rakkaan kanssa juhlimiseen tai sinkkutyttöjen yhteiseen Galentine’s day juhlaan!

Ainekset:

  • Siivutettuja mansikoita
  • Sokeria
  • Samppanjaa

Vinkki! Mikäli drinkkien teko jää muiden aktiviteettien varjoon, maistuu samppanja ja mansikat myös sellaisenaan!

Resepti:

  1. Sekoita tehosekoittimella osa mansikoista, teelusikallinen sokeria ja haluamasi määrä sampanjaa.
  2. Kaada seos korkeaan lasiin ja kaada päälle vielä hiukan lisää sampanjaa jotta seos kuplii.
  3. Lisää lasin reunaan mansikkasiivu koristeeksi.
  4. Nauti!

Lue myös: Bileiden paras drinkki – näin valmistat aidon Aperol Spritzin

Lahjana yhteistä aikaa

Kuvat: Unplash

Osalle lahjojen antaminen on ehdoton perinne, osalle kaukainen asia romanttisista elokuvista. Oli suhteesi ystävänpäivä lahjojen antamiseen mikä tahansa, voi tänä vuonna olla oiva aika miettiä yhteisen ajan lahjoittamista. Aineeton lahja on ympäristöystävällinen, mutta samalla myös mahtava tapa varmistaa ettei yhteinen kahdenkeskeinen aika jää vajaaksi.

Oli kysessää ystävä tai puoliso, voi lahjaksi suunnitella yhteistä tekemistä esimerkiksi jokaiselle vuodenajalle, jokaiselle kuukaudelle tai parille tärkeälle päivälle.

Mikäli kyseessä on ystäväporukan yhteinen ystävänpäivä, voitte sopia lahjaksi lupauksen toisillenne, että näätte joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

Millä tahansa kokoonpanolla vietätkin ystävänpäivää, toivotamme sinulle rakkauden täytteistä päivää! ❤️

Lähde: Delish.com

Next article