Skip to main content
Etusivu » Urheilu » St Michel: Kansainväliset huippuravit tuovat jännitystä Mikkeliin tänäkin kesänä
Sponsoroitu

St Michel-ajot on yksi kesän suosituimmista ja suurimmista ravitapahtumista Suomessa. Parhaiten urheilutunnelmaan pääsee paikan päällä.

Ravitunnelmaan kuuluvat niin menestystä kuin pelistä jännitystä etsivät. Toiset taas ovat kiinnostuneita hevosten yhä paranevista suorituksista ja siitä, miten kasvatus ja hevosten sukulinjat vaikuttavat vauhtiin.

– Mikkelin ravirata on loistavien kaarrekallistusten ja profiilinsa takia huippunopea. Siellä syntyy ajoissa lähes aina hienoja absoluuttisia ennätyksiä. Moni haluaakin olla todistamassa niitä paikan päällä, toimitusjohtaja Kari Tiainen hymyilee.

Uusien ennätysten ohella Mikkeliin houkuttelevat suurajojen intensiivinen kisatunnelma ja tuttavat, joista monet tapaavat toisiaan vain raveissa. Ensikertalainen ja satunnainen kävijä pääsevät katsomossa helposti mukaan tunnelmaan.

– Meille on tulossa muun muassa suomalaistähti Hierro Boko, toukokuun Elitloppet-finaalissa kolmanneksi kivunnut italialainen Denver Gio sekä Kymi Grand Prix’n paras suomalainen Jason’s Camden. Jännitystä on tiedossa aivan varmasti!

Luvassa vauhdikas raviviikonloppu 13.-14.7.2024

St Michel sopii tapahtumana kaikenikäisille ja ohjelma on monipuolinen.

– Alle 12-vuotiaille on raveihin vapaa pääsy. Lapsia meillä ilahduttavat Seikkailuradan lisäksi Ravikoulun Muumi-poni ja Kimi-hevonen, ja kepparitkin pääsevät kisaamaan omalle radalleen.

Lauantaina on Suurmestaruusajojen jälkeen yleisön suuresti toivoma Afterrace-tapahtuma aikuisille, jossa kuullaan täyslaidallinen Popeda-hittejä 1980-luvusta nykypäivään.

– Sunnuntaina on St Michel-ajot ja päivällä jäähallin lavalle nousee Janna, joka ei karismaattisena esiintyjänä esittelyjä kaipaa. Tervetuloa!

Nauti kansainvälisestä ravitunnelmasta Mikkelissä!

• Innostu huippunopealla radalla kisaavista tähtihevosista.
• Ota mukaan lapset ja nuoret: mieluista tekemistä löytyy kaikenikäisille.
• Viihdy energisessä Afterrace-tapahtumassa ja Jannan konsertissa.

Hanki liput St Michel-viikonloppuun!

Mikkelin ravit St Michel 13.-14.7.2024

Next article