Etusivu » Urheilu » Liikunnasta iloa työyhteisöön
Sponsoroitu

Urheiluhallit tarjoaa liikunnallisia palveluja kahdeksan hallin ja ammattitaitoisten ohjaajien voimin. Me-henkeä kohottava liikunta voi olla rentouttavaa venyttelyä tai kunnon hikiliikuntaa. Urheiluhalleilla on useita eri vaihtoehtoja ja tiloja liikunnan ja kokousten järjestämiseen, myös ateriapalveluiden kera.

Yksityistunnit

Uuteen lajiin on helpompi tutustua tutussa porukassa. Räätälöimme yksityistunnin ryhmän toiveiden ja lähtötason mukaan. Valitse mieleisesi lähes 40 ryhmäliikuntatunnin joukosta tai osallistu vaikka uintitekniikkaopetukseen. Yksityistunnin hintaan sisältyvät uinti ja sauna (poikkeuksena Pasila). Varaa tunnit ajoissa, sillä vapaita aikoja on rajattu määrä. Hinta 250 € + alv. Osallistujamäärä 10–30 lajista riippuen.

Firmanpiikki

Pienille firmoille loistovalinta! Valitset itse, mitä liikuntalajeja henkilöstösi voi halleillamme firman piikkiin harrastaa ja päätät liikuntatukiosuudesta. Yritystäsi laskutetaan ainoastaan toteutuneista liikuntakäynneistä. Sopimuksen avaaminen ja ylläpito on maksutonta. Firmanpiikin etuhinnat: Ryhmäliikunta 8,5 € / krt, kuntosaliharjoittelu 7 € / krt. Muu liikunta on normaalihintaista.

Hyvinvointiluennot

Asiantuntijamme antavat vinkkejä työhyvinvoinnin ylläpitoon ja kohentamiseen. Luennot voidaan järjestää myös yrityksen omissa tiloissa. Hinta 420 € + alv. Urheiluhallien tiloissa sisältäen kokoustilavuokran (luennon kesto 1 h).

Työhyvinvointipäivä isommallekin ryhmälle

Työporukan yhteinen liikuntapäivä suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja ryhmäkoon mukaan 40–100:lle hengelle, budjetti huomioiden. Päivä sisältää monipuolista liikuntaa tai rentoutusta sekä luentoja, aamiais- ja lounastarjoilua unohtamatta.

Kokoustilat

Palaveri altaan äärellä? Liikuntahetki ennen tai jälkeen palaverin? Lähes kaikissa halleissamme on vuokrattavissa hyvin varustetuja kokoustiloja 15–30 hengelle. Kokouksiin on mahdollista yhdistää myös kahvila- ja liikuntapalveluita. Hinnat alkaen 36 € / h. Lue lisää: urheiluhallit.fi/kokoustilat.

Tilaussaunat pienryhmille

Mäkelänrinne, Pasila ja Vuosaari tarjoavat upeat puitteet myös saunomista varten työ- tai kaveriporukalle! Yhdistä saunomiseen myös mieluisa tarjoilu, ja viettäkää yhdessä rentouttava löylyhetki. Ennen saunomista voi tietenkin myös liikkua yhdessä ja ottaa hien pintaan tai nauttia uimisesta saunotellessa. Hinnat alkaen 75 € / 2 h. Lue lisää: urheiluhallit.fi/tilaussaunat.

liikunta

Kiinnostuitko räätälöidyistä palvelupaketeista?

Next article