Skip to main content
Etusivu » Mökillä » Vedetön kuivakäymälä – ekologinenja käytännöllinen ratkaisu
Sponsoroitu

Jyri Frantzi

toimitusjohtaja, Separett Oy

Kuivakäymälä sopii monenlaisiin käyttöympäristöihin, kuten vapaa-ajan asunnoille, veneisiin, asuntovaunuihin ja ympäristötietoisille käyttäjille.

–Vedettömät kuivakäymälät tarjoavat ympäristöystävällisen ja innovatiivisen tavan jätteiden hallintaan. Ilman vesiliitäntää toimivat järjestelmät ovat ihanteellisia kohteissa, joissa veden saanti on rajallista tai kallista. Vedettömien kuivakäymälöiden jätteet voidaan Separett Oy:n toimitusjohtajan Jyri Frantzin mukaan käsitellä hygieenisesti ja tehokkaasti.

– Vedettömät kuivakäymälät ovat suosittuja esimerkiksi vapaa-ajan asunnoilla, joissa vesijohtoverkko ei ole saatavilla tai sen rakentaminen on kallista.

Kompaktit ja hajuttomat erottelevat käymälät sopivat erinomaisesti myös liikkuviin kohteisiin, kuten veneisiin ja asuntovaunuihin. Samoin ratkaisu on ihanteellinen usein työmaiden ja muiden tilapäisten rakennusten tarpeisiin. 

– Sitten meillä on vielä yksi käyttäjäryhmä – ympäristötietoiset käyttäjät, jotka haluavat vähentää vedenkulutusta ja jätteiden ympäristövaikutuksia, Frantzi sanoo.

Separett Oy – laadukkaat ja helposti asennettavat kuivakäymälät

Separett Oy tarjoaa laajan valikoiman vedettömiä kuivakäymäläratkaisuja, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, helposta asennuksestaan ja käyttäjäystävällisyydestään.

– Erotteleva käymälä erottaa kiinteät ja nestemäiset jätteet, mikä vähentää hajuhaittoja ja helpottaa jätteiden jatkokäsittelyä. Tämä ratkaisu sopii erityisesti mökeille, Frantzi kertoo.

Pakastavat käymälät pakastavat jätteen hajuttomaksi eivätkä vaadi tuuletusputkistoa tai raitisilmaa, vaan ainoastaan sähkövirtaa. 

– Kolmas ratkaisu, polttokäymälä, muuttaa kiinteän jätteen hajuttomaksi ja hygieeniseksi tuhkaksi korkeassa lämpötilassa, Frantzi jatkaa.

Separettin erottelevat ja pakastavat käymälät eivät juuri vaadi huoltoa, ja polttokäymälöiden huoltoväli on Frantzin mukaan vapaa-ajan käytössä jopa viisi vuotta. 

– Laajalti kattava huoltoverkosto takaa sujuvan huoltokokemuksen. Myös käymälöiden tyhjennys on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja hygieeniseksi.

Etsitkö laadukasta kuivakäymälää mökillesi?

Next article