Skip to main content
Etusivu » Mökillä » Kestävä jätevesien käsittely on myös kustannustehokasta
Sponsoroitu

Matti Listenmaa

myyntijohtaja, Jita Oy

Laaja kehitystyö ja monipuolinen tuotevalikoima takaavat, että Jita Oy pystyy tarjoamaan jokaiseen kohteeseen juuri sinne parhaiten sopivan jätevesijärjestelmän.

Toimivan ja luotettavan jätevesijärjestelmän hankinta omakotitaloon tai mökkikiinteistölle on tärkeä investointi. Se takaa välttämättömien säännösten noudattamisen lisäksi myös ympäristön ja terveyden suojelun, kun asianmukaisesti käsitellyt jätevedet estävät ravinteiden leviämisen vesistöihin ja maaperään. Hyvä jätevesijärjestelmä voi myös nostaa kiinteistön arvoa ja tuoda pitkän aikavälin kustannussäästöjä. 

– Hyvin suunniteltu ja rakennettu jätevesijärjestelmä mahdollistaa jätevesien tehokkaan puhdistamisen, eikä se ole kallis käytössä, Jita Oy:n myyntijohtaja Matti Listenmaa sanoo. 

Jita Oy valmistaa jätevesijärjestelmiä kattavasti pienen mökkisaunan saunakaivosta aina useiden kymmenien henkilöiden järjestelmiin asti. Kohteisiin voidaan myös räätälöidä juuri sinne sopiva järjestelmä.

– Järjestelmätyyppimme kattavat erilaiset maaperäkäsittelyn vaihtoehdot sekä sähköllä toimivan Kemik-panospuhdistamon, Listenmaa kuvailee. 

Jita Oy – asiakkaiden palaute todistaa laadun

Laaja-alainen kehitystyö, käyttäjäystävälliset tuotteet ja monipuolinen valikoima varmistavat, että Jita Oy voi tarjota jokaiseen kohteeseen juuri sinne parhaiten sopivan jätevesijärjestelmän. Listenmaa toteaa, ettei ylimääräisiä kompromisseja tarvitse tällöin tehdä.

– Jätevesijärjestelmämme on kehitetty pitkän ajan kuluessa kuunnellen niin suunnittelijoita, asentajia kuin käyttäjiäkin. 

Valikoimasta löytyy useita eri ratkaisuja parantamaan kodin ja kiinteistön mukavuutta ja toiminnallisuutta. 

– Mikäli kohde ei välttämättä edellytä monimutkaista jätevesien käsittelyä, ratkaisu kannattaa pitää yksinkertaisena. Yksinkertainen ja luotettava järjestelmä on usein se paras ja kustannustehokkain vaihtoehto, Listenmaa sanoo. 

Jita Oy:n järjestelmien hinta–laatusuhde on Listenmaan mukaan erinomainen. Tuotteiden Avainlippu-merkki kertoo suomalaisesta vastuullisesta ja kestävästä laadusta. 

– Paras palaute saadaan asiakkailta. Innovatiiviset tuotteemme ovat saaneet paljon kehuja sekä asennuksia tekeviltä urakoitsijoilta että loppukäyttäjiltä.

Jätevesien käsittelyllä voi säästää myös kustannuksia

Next article