Etusivu » Mökillä » Avotulella syntyy vaikka gourmetillallinen
Ruoka ja juoma

Avotulella syntyy vaikka gourmetillallinen

Kesän hitti on avotulella grillattu pitsa, johon jokainen voi laittaa mieluisensa täytteet. Kuva: Unsplash

Uusia perunoita, savustettua kalaa, vihannesvartaita ja tuoreita vohveleita. Luonnonhelmassa voi aterioida yhtä hyvin kuin viiden tähden ravintolassa.

Ruoanlaitto mökillä tai keskellä metsää voi olla eksoottinen, ikimuistoinen ja maistuva elämys. Avotulen kanssa yhteen sopivilla ruoanlaittovälineillä ateriasta saa yhtä monipuolisen kuin parhaimmissa ravintoloissa. 

Valurautaiset tulipadat ja –pannut, muurinpohjapannut, varrastikut, kalaraudat ja munkkipannut saavat mielikuvituksen laukkaamaan. Mitä hyvää tänään tehtäisiin?

– Kesän hitti on avotulella grillattu pitsa, johon jokainen voi laittaa mieluisensa täytteet. Lapsille tehdään pocornia pannussa ja pullia tikun varressa. Koko porukalle maistuvat vohvelit, joihin voi tehdä joko makean tai suolaisen täytteen, ruoanlaittovälineiden asiantuntija, avainasiakaspäällikkö Katri Peräinen-Honkanen kertoo.

Hän sanoo, että kesäiseen ruoanlaittoon voi osallistua koko perhe. Oikeilla välineillä avotulella kokkailu on turvallista ja hauskaa yhdessä tekemistä.

– Ulkona laitettu on aitoa, tuoretta, puhdasta ja konstailematonta. Siinä on aito kesän maku.

Next article