Etusivu » Turvallisuus » Arvuutteletko ajokuntoasi? – Tee Promilless-testi ja tiedät varmasti
Sponsoroitu

Ajokuntoisuuden lisäksi on monia töitä, joissa on oltava täysin varma, ettei veressä ole alkoholia. Vastuullinen kuski on ennakoinut myös arkeen paluun.

– Promilless on selkeästi helppokäyttöisempi kuin vaikkapa Covid-kotipikatestit: testipaperi kastetaan kielen päällä sylkeen, josta Suomessa kehitetylle älypaperille painetut entsyymit tunnistavat veren alkoholipitoisuuden, Testi Technologies Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tommi Vaskivuo kuvailee. 

Testi on helppokäyttöinen ja tuloksen tulkinta on yksiselitteistä. 

– Testiliuskassa on mukana sisäinen kontrolli eli kontrolliviiva kertoo, että testi toimii. Ja itse testialusta kertoo, onko tulos positiivinen vai negatiivinen. Värin vaihtuminen on selkeä merkki, jota ei voi tulkita väärin, Vaskivuo kertoo. 

Promilless-testi kulkee mukana auton hansikaslokerossa tai lompakossa 

Promilless on korkealaatuinen ja ammattitasoinen tuote, joka täyttää EU:n lääkinnällisten laitteiden laatuvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että kuluttajien lisäksi sitä voivat työssään käyttää kaikki lääkärit, sairaanhoitajat ja ensihoitajat. 

– CE-merkintä on siis sama kuin kaikissa EU:n alueella myytävissä Covid-kotipikatesteissä, Vaskivuo sanoo. 

– Testi ja siihen printattu kemia ovat robusteja. Ne kestävät lämpimien kelien ohella pakkastakin. Kylmä jopa parantaa testin säilyvyyttä, joten testin säilyvyydestä ei tarvitse olla huolissaan, vaikka se odottaisi käyttöä auton hansikaslokerossa, Vaskivuo hymyilee. 

Miksi valita edullinen Promilless-testi? 

• Testi on helppo ja nopea tehdä: kastat vain testiliuskaa sylkeen kielesi päällä. 
• Saat tietää parissa minuutissa, oletko ajo- ja työkunnossa. 
• Testitulos on yhtä tarkka ja luotettava kuin viranomaisten laitteilla otettuna. 

Enää ei tarvitse epäillä ajokuntoa

Nappaa Promilless mukaasi seuraavalla kauppareissulla! Löydät testimme hyvin varustelluista vähittäiskaupoista, useimmiten hygieniatuotteiden, kuten laasta-reiden läheltä.

Next article