Etusivu » Turvallisuus » Armeijan varusteet on tehty kestämään – myös siviilissä
Sponsoroitu

Armeijan ylijäämätuotteet ovat kestävä, halpa ja ekologinen vaihtoehto, sillä kovissa kenttäolosuhteissa testatut ja hyväksi havaitut sotilasvarusteet ja vaatteet sopivat hyvin myös siviilikäyttöön.

Olen ollut yrittäjänä US Eagle Oy:ssä vuodesta 2016 lähtien. Tänä päivänä yrittäjällä on paljon yhteiskunnallisia velvoitteita eikä yrittäminen ole aina helppoa. Suurin motivaattorini on tarjota työpaikkoja ihmisille. Jos voin palkata yhdenkin työntekijän lisää, tunnen siitä suurta ylpeyden aihetta. Päätin, että viiden vuoden kuluttua meitä on viisi henkilöä töissä – nyt meitä on neljä. Meillä on niin hyvä pössis töissä, että saamme yhdessä paljon aikaiseksi ja sitä kautta motivaatiota myös omalle tekemiselle. Jätkiin voi luottaa sataprosenttisesti, Jan Eriksson kiittää.

Varusteita joka lähtöön

US Eagle on armeijaylijäämän, retkeilyn ja ulkoilun erikoiskauppa, jonka asiakkaita ovat niin poliisi, Puolustusvoimat ja Rajavartiolaitos, Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK) ja muut järjestöt kuin reserviläiset, sovelletun reserviläisammunnan harrastajat ja airsoftaajatkin.

Vuonna 2019 osakkaaksi lähti Ari-Pekka Lehtelä vastuualueenaan myynti ja markkinointi.

– Meillä on myynnissä armeijakaman lisäksi tuotteita retkeilyyn ja katumuotiin. Asiakaskunta on varsin laaja raksanaisesta pukumieheen ja kaikkea siltä väliltä. Koronavuosina verkkokaupan osuus oli yli 80 prosenttia myynnistä. Tänä vuonna verkkokaupan osuus on ollut noin puolet, sillä uuden Lielahden myymälän myötä pystymme palvelemaan asiakkaita ihan eri tavalla. Ja meillä on erityisen mukavia asiakkaita, joita on mukava palvella, Lehtelä kertoo.

– Asiakasta pitää palvella yli odotusten alusta loppuun. Me etsimme aina parhaat ratkaisut asiakkaalle, näemme vaivaa sen eteen, että kannattaa tulla uudestaankin. Tuotteen lisäksi saa täyslaidallisen asiantuntemusta – neuvot ja vinkit niin harrastus- kuin ammattilaisvarusteidenkin osalta. Me ollaan rehellisesti ronskeja, veikeitä ja ihan tosissaan osataan hommamme. Teemme työtä sen eteen, että meidän asiakkaamme voivat ostaa varusteita, jotka kestävät käytössä. Pitkäikäinen tuote on ekoteko, Eriksson vahvistaa.

Next article