Kesä on täällä ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa: on aika päästää maku irti. Ei enää puolivillaisia grilli-iltoja, nyt mennään täysillä. Johnny’s on se kaveri, joka ei pelkää laittaa pöytään vähän enemmän makua, vähän enemmän tulisuutta, vähän enemmän kaikkea.
Unohda tylsät kastikkeet ja varovaiset mausteet. Johnny’sin kanssa grillaus on makujen street party, sopivasti savua, ripaus potkua, makeaa siinä missä suolaistakin. Ja mikä parasta, tämä ei vaadi monimutkaista kikkailua. Riittää, että avaat purkin ja annat mennä.
Smoky Sunset Burger – eli se hampurilainen, josta puhutaan vielä syksylläkin
Kun tämän olet testannut, paluuta mauttomaan grillaukseen ei ole.
1. Paahda briossisämpylät rapeiksi. Voitele sisäpinnat kevyesti voilla, grillaa kunnes pinta on kullanruskea. Aloita täytteiden kokoaminen salaatinlehdellä, se suojaa sämpylää kastikkeiden kosteudelta.
2. Valitse pihvi mielesi mukaan. Mehevä liha tai maukas kasvisvaihtoehto toimii molemmat. Grillaa pintaan kauniit raidat.
3. Nosta pihvi sämpylän ja salaatin päälle ja lisää Kavli Burger Cheese Chili -juustokastike. Aika kiva pikku potku!
4. Jatka rapealla pekonilla tai grillatulla sieniviipaleella. Lisää päälle karamellisoitua sipulia makua syventämään.
5. Nyt se tärkein. Reilusti Johnny’s Smoky Chipotle -majoneesia ja aavistus makeaa Pineapple Chipotle -BBQ-kastiketta. Juuri sen verran, että osa soosista valuu tahattomasti sormille.
6. Lopuksi päälle toinen sämpylänpuolikas. Paina kevyesti. Katso, ihaile. Syö.
Jos haluat viedä tämän vielä pidemmälle, tarjoile burgeri rapeiden ranskalaisten tai grillattujen maissintähkien kanssa. Dipeiksi sopivat esimerkiksi Johnny’s Ketchup Jalapeño tai Mango Habanero -majoneesi. Kylmä juoma kylkeen ja kesä ei juuri paremmaksi muutu.
Johnny’s -kastikkeet, -majoneesit ja -sinapit löydät K- ja S-ryhmän kaupoista kautta maan.
