Etusivu » Matkailu » Aktiviteetit kaikkien makuun – 5 vinkkiä ympäri Suomea
Kesä

Aktiviteetit kaikkien makuun – 5 vinkkiä ympäri Suomea

aktiviteetit
aktiviteetit
Suomen kesä on täynnä erilaisia aktiviteetteja koko perheelle. Kuvat: Unsplash, Seikkailupuisto Zippy Park, Seikkailupuisto Huippu, Pajulahti, Punkaharju Resort ja Peurunka

Moni kaipaa lomalle erilaista tekemistä ja aktiviteetteja. Kokosimme viisi kohdetta, joissa lomapäivä ei takuulla käy tylsäksi.

Luontoliikuntaa ja elämyksiä Pajulahdessa

Pajulahti on Lahden Nastolassa sijaitseva esteetön urheiluopisto ja vapaa-ajan liikuntakeskus, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Monipuoliset liikunta-, valmennus-, majoitus- ja yrityspalvelut ovat luonnon keskellä Iso-Kukkasen järven rannalla. Pajulahdessa on helppo viihtyä, sillä alueen upea luonto ja palvelut ovat hyödynnettävissä lähes kellon ympäri kaikkina vuodenaikoina.

Pajulahden Seikkailupuisto on avoinna keväästä syksyyn. Seikkailija etenee puustoon rakennetulla radalla käyttäen omaa kehoaan ja ongelmanratkaisukykyään.

Kuulostaa liikunnalta, tuntuu lomalta! Lue lisää: pajulahti.com

Liikunnallisia ulkoilma-aktiviteetteja koko perheelle Helsingin Talissa!

Uudistuneessa Seikkailupuisto Zippy Park Helsingissä on yhteensä 13 erilaista seikkailurataa sekä muita uusia aktiviteetteja kaikenikäisille seikkailijoille!

Viime vuosina Zippy Park Helsingissä on kehitetty toimintaa vahvalla otteella ja tuotu uutuuksia jokaiselle seikkailukaudelle. Kauden 2021 uutuutena on  ZippyAirbag FreeJump-hyppypatja!

Ilmatäytteiselle patjalle hypätään jopa kuuden metrin korkeudesta, lisäksi patjan yhteydessä on valtava trampoliini, josta voit loikata hyppypatjalle. Seikkailun lomassa jäätelö tai avotulella itse grillattu grillimakkara maistuvat taivaallisille!

Lämpimästi tervetuloa! Lue lisää: zippy.fi

Vauhtia, jännitystä ja onnistumisen elämyksiä aurinkoisen mäntymetsän latvuksissa

Seikkailupuisto Huipussa voit kokea maailman oravan perspektiivistä, pelata leppoisasti erän seikkailugolfia tai ratkaista jännittävän ulkoilmapakopelin. Heinäkuussa Huippuun avautuu Suomen ensimmäinen verkkoseikkailupuisto, jossa kiipeillään, pelataan ja leikitään yläilmoissa turvaverkon varassa.

Tervetuloa ulkoilmaan seikkailemaan!

Nouse arjen yläpuolelle: seikkailupuistohuippu.fi

Tervetuloa Punkaharju Resortiin

Rentouttava loma perheen tai ystävien kesken keskellä kauneinta suomalaista järvimaisemaa on kuin haaveuni. Rauhallisesti, ei kiirettä eikä hälinää, mutta silti mukavasti palvelujen äärellä. Jos etsit ympärivuotista luontokohdetta lomanviettoon, löydät sen Punkaharju Resortista! 

Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi: punkaharjuresort.fi

Peurungassa yhdistät kylpylä- ja rantaloman riemut

Hae kylpylän liukumäistä vauhtia vesiriemuihin. Laske pisin 130 metrin tai lyhyempi 40 metrin vesiliukumäki tai kiipeile Wibit-kiipeilyradalla. Leiki lasten- tai Baby Bungee -altaassa, ui jokialtaassa, rentoudu poreissa tai hemmottelualtaassa.

Vuokraa vene, kanootti tai sup-lauta ja lähde melomaan. Pelaa frisbeegolfia, biljardia tai sulkapalloa. Vuokraa fatbike ja tutustu kauniiseen luontoon. Pulahda järviveteen, lainaa leluja rannalle tai pelejä perheen pelattavaksi.

Valitse hyvä olo – tule Peurunkaan.

Koe Peurunka: peurunka.fi

Next article