Skip to main content
Etusivu » Matkailu » Äitiys mullisti laulaja Krista Siegfridsin elämän
Kesä

Äitiys mullisti laulaja Krista Siegfridsin elämän

Siegfrids
Siegfrids
Krista Siegfridsin kesäsuunnitelmat ovat vielä osittain auki. Haaveissa olisi kuitenkin ranta- loma koko perheen voimin. Kuvat: Ville Paasimaa

Elämässä tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä on nyt pieni Lizzy-tytär. Laulaja haluaa kuitenkin pitää huolta myös itsestään liikkumalla ja syömällä terveellisesti. 

Laulaja ja lauluntekijä Krista Siegfridsin elämä näyttää tällä hetkellä aika mukavalta: koti Amsterdamissa avopuolison kanssa ja sopivasti mielenkiintoisia töitä. Onnen kruunaa perheen silmäterä, muutaman kuukauden ikäinen Lizzy-tytär. Vauvan kanssa eläminen on ollut jopa ihmeellisempää, mitä Siegfrids etukäteen osasi odottaa.

– Lasta kohtaan tuntemani rakkaus on kerta kaikkiaan ylitsevuotavaa, tämä tunne on minulle täysin uusi. Elän tällä hetkellä ihanassa vauvakuplassa, tuore äiti huokaa onnellisena. 

Vauva-arjessa on kiireiselle artistille ollut myös opeteltavaa, sillä asioita joutuu nyt suunnittelemaan aivan eri tavalla kuin ennen.

– Vauva on kaiken keskipiste eikä kaikkien asioiden tekeminen spontaanisti enää onnistu. Tilanteita täytyy suunnitella etukäteen tarkemmin, Siegfrids sanoo. 

Lizzyllä on onnekkaasti myös muita hoitajia kahdessa eri maassa, sillä artistin puolison vanhemmat auttavat lapsenhoidossa Alankomaissa, kun taas Siegfridsin oma äiti odottaa aina innokkaana Suomessa pienimmän lapsenlapsensa näkemistä.

Kesähaaveissa rantaloma vauvan kanssa 

Tuoreiden vanhempien oma aika on usein kortilla, mutta terveellisistä elämäntavoista on silti tärkeää pitää kiinni. Siegfridsin mukaan varsinkin liikunnan merkitys on suuri.

– Vaikkei minulla ole tällä hetkellä paljoa vapaa-aikaa, haluan silti pitää kunnostani huolta. Käymme vauvan kanssa kävelylenkeillä, ja treenaan myös ulkona puistossa kuntovalmentajan kanssa niin, että Lizzy nukkuu vieressä. 

Raikkaassa ilmassa lenkkeilyn ja hyötyliikunnan lisäksi Siegfrids panostaa myös terveelliseen ruokavalioon.

– Olen huomannut, että erityisesti nyt imettäessäni tunnen tarvitsevani monipuolista ravintoa, siksi on tärkeää muistaa syödä ja juoda tarpeeksi.

Vauvan kanssa riittää puuhaa, mutta esimerkiksi kesäsuunnitelmat perheellä on vielä suurimmaksi osaksi auki. Iloita voi kuitenkin pienistäkin asioista, kuten esimerkiksi siitä, että terassit Amsterdamissa ovat vihdoinkin auki.

– Emme vielä uskalla tehdä sen tarkempia suunnitelmia, tilannetta pitää katsoa nyt ihan rauhassa. Haaveenani olisi päästä Lizzyn kanssa rantalomalle jonnekin lämpimään, olisi ihanaa viedä hänet vähän uimaan ja hiekkaan leikkimään, Siegfrids unelmoi.

Next article