Etusivu » Juhlat » Promilless-alkoholitesti tuo vastuullisuutta elämään
Sponsoroitu

Vastuulliseen alkoholin nauttimiseen liittyy ymmärrys sen riskeistä ja kyky toimia niitä välttäen. Erityistä vastuunottoa tarvitaan, kun alkoholi yhdistyy liikenteeseen.

Kuplivaa kesäjuhlissa, drinkit terassilla ja pari olutta saunan jälkeen – kohtuullinen alkoholinkäyttö kuuluu perinteisesti kesään. Kohtuullisuuden ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa mukavista tapahtumista kieltäytymistä tai hauskuudesta luopumista, vaan usein juuri maltillisesti alkoholia nauttivalla on parhaat bileet.

Vastuulliseen liikenteeseen liittyvän alkoholinkäytön perustana on tieto. Älä arvaile vaan tee testi ja tiedä! Luotettavan tiedon avulla vastuullisia valintoja voi tehdä juuri siellä, missä itse sattuu olemaan – ja vaikka liikenneväline olisi auton sijaan pyörä tai e-skootti.

Ensimmäinen kuluttajakäyttöön suunnattu testi

Promilless-tuotteet tarjoavat käytännöllisen ja luotettavan tavan veren alkoholipitoisuuden tarkistamiselle. Tuotesarjassa on kolme sylkitestiä raja-arvoilla 0,5, 0,2 ja 0,0 promillea. Tuotteet ovat hygieenisiä, kätevän kokoisia ja kulkevat hyvin mukana niin laukussa kuin hansikaslokerossa. Testi auttaa meitä kaikkia tekemään paitsi itseämme myös lähipiiriämme turvaavia ratkaisuja.

Promilless on markkinoilla olevista sylkianalyysiin pohjautuvista pikatesteistä ensimmäinen, joka on suunniteltu alusta lähtien luotettavaan ja nopeaan kuluttajakäyttöön. Yhteistyössä VTT:n kanssa kehitetty älypaperiteknologia on käynyt läpi pitkän ja vaativan tutkimusprosessin.

Tulos 2 minuutissa!

Ennen testin tekemistä ole syömättä, juomatta ja tupakoimatta 15 minuuttia, purukumi mukaan lukien. Varmista ennen testiä, että suussasi on sylkeä.

1. Avaa pakkaus ja poista testiliuska.

2. Kasta testiliuska sylkeen kahdeksi sekunniksi niin, että vihreäkeltainen testialue on kieltä vasten. Jos keltainen testialue tummuu edes hieman, veressä on alkoholia.

3. Vain vihreä kontrollialue on tummunut: veresi alkoholipitoisuus on alle testin indikaatiorajan. Zero-tuotteessa: Veresi alkoholipitoisuus on 0 promillea.

4. Vihreä ja keltainen kontrollialue ovat tummuneet: veresi alkoholipitoisuus ylittää testin indikaatiorajan. Vihreä kontrollialue tummuu aina – se varmistaa testin olevan toimiva. Tuotteessa on ainutlaatuinen patentoitu itsetestaustoiminto.

Mistä testin voi ostaa?

Promilless-tuotteita on saatavilla kautta maan hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa sekä Alkon ja Motonetin myymälöissä.

Vaali vastuullisuutta

Älä arvaile vaan tee testi ja tiedä!

Next article