Etusivu » Juhlat » Mennään teatteriin!
Kulttuuri

Mennään teatteriin!

Kuva: Getty Images

Koska sinä olet viimeksi käynyt teatterissa? Uusi vuosi on hyvä aloittaa varaamalla liput itseä kiinnostavaan esitykseen – valikoimaa riittää jokaiseen makuun.

Esa Leskinen – Sami Keski-Vähälä – YHDESTOISTA HETKI
Kantaesitys Suurella näyttämöllä 6.3.2019

Mauri Kunnas – KOIRAMÄEN SUOMEN HISTORIA
Kantaesitys Pienellä näyttämöllä 7.3.2019

Pasi Lampela – SAMMAKKOKUNINGAS
Kantaesitys Willensaunassa 13.2.2019

Duncan Macmillan – KAIKKI HIENOT JUTUT
Ensi-illat Willensaunassa 20.3.2019

Ingmar Bergman – KOHTAUKSIA ERÄÄSTÄ AVIOLIITOSTA
Ensi-ilta Omapohjassa 6.2.2019

Taiteellinen Kansallisteatteri on vanhin suomenkielinen teatteri, joka tarjoaa katsojalle sekä kotimaista että kansainvälistä uutta draamaa ja klassikoita. Kansallisteatterin kevätkauden loppuhuipennuksena nähdään dokumentaarista teatteria, kansainvälistä tanssi- ja sirkustaidetta sekä musikaalikonsertti!

Sketsijengi – Seitsemän näyttelijää ja kolmen hengen live-bändi esittävät illan aikana yli 20 sketsiä, joiden aiheet vaihtelevat parisuhdetilanteista jääkiekkoon ja työpaikkahaastattelusta joogastudiolle.

Pikku Papun Orkesteri – Keikoilla perheen pienimmätkin pääsevät mukaan yksinkertaisiin koreografioihin ja leikkeihin. Myös tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Tapiolassa sijaitseva Espoon Kaupunginteatteri tarjoilee mukavan kattauksen klassikoita, historiaa, komediaa ja tanssiteatteria. Myös piskuinen etelänaapurimme saa kivasti huomiota, ja virolaisen näyttelijäntyön ystäviä hemmotellaan, kun Viro-viikot starttaavat taas helmi-maaliskuussa. Teretulemast teatrisse!

Kulttuuririentoihin voit ottaa mukaan myös ulkomaalaisen ystäväsi. Espoon Kaupunginteatterin esitykset ovat jatkossa entistä paremmin myös niiden katsojien ulottuvilla, joiden äidinkieli on jokin muu kuin suomi tai ruotsi. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki esitykset on syksystä lähtien tekstitetty englanniksi.

Esitystalous 3, Esitystalous-trilogian päätösosa – yllätyksellisyyttä ja musikaalisuutta satiirin muodossa.

Lokki – Tšehov-klassikon moderni ja tunteellinen tulkinta

FLASH FLASH – Andy Warholin muotokuva ja hurja sielunmessu

Suomen Komediateatteri Peacock koettelee katsojien nauruhermoja toinen toistaan hilpeimmillä esityksillään. Sketsejä, live-musiikkia, improvisaatioesityksiä ja hauskuutta à la Suomen hulvattomimmat näyttelijät – nämä huippuhauskat esitykset eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Teatteriin voi lähteä myös yhdessä lasten kanssa, sillä perheen pienimpiä viihdyttävät monet pikkuväen omat suosikit.

Mikaela Katro, [email protected]

Next article